Sentralbanksjef

Stortingsmann Ole Colbjørnsen var blant de nye medlemmene av direksjonen. Ikke klokt å ansette en tidligere statsminister som sentralbanksjef.


Pin On Old Banknotes

Finansdepartementet har nå en drøy måned på seg på å få en ny sentralbanksjef på plass.

. 1217 Finansministeren bekrefter at regjeringen utnevner ny sentralbanksjef fredag. TV 2 har fått utlevert SMS-dialogen mellom finansminister Vedum og Høyre-leder Solberg. SV-leder Audun Lysbakken tar bladet fra munnen og sier at også han er motstander av å.

Oslo-direksjonen fortsatte imidlertid sitt virke under hele okkupasjonen. Jens Stoltenberg har etter sin søknad til sentralbanksjef-jobben blitt habilitetsvurdert av lovavdelingen i justisdepartementet. Finansminister Trygve Slagsvold Vedum bekrefter til NTB at regjeringen vil utnevne ny sentralbanksjef på fredag.

Det er embetsverket i Finansdepartementet som gir sin innstilling til ny sentralbanksjef til Vedum. Det klare utgangspunktet må være at vennskapet mellom Stoltenberg og statsministeren og andre mer generelle forhold som Finansdepartementet har omtalt i henvendelsen hit ikke vil medføre at. Der går det fram at Vedum først varslet Solberg om at Stoltenberg var en av søkerne på sentralbanksjef-jobben.

Ifølge tidligere finansminister Siv Jensen har Norge i alle år klart å hegne om. Ingen vet nøyaktig når ideen oppsto men så seint som i august i. Jeg ble som parlamentarisk leder i Høyre ringt opp av finansministeren i desember og orientert om at søkerlisten til stillingen som sentralbanksjef ville bli.

Selve ansettelsen av ny sentralbanksjef blir gjort av regjeringen i statsråd uten at Stortinget er involvert. Den dagen noen fikk ideen om at Jens Stoltenberg skulle bli ny sentralbanksjef hadde i praksis Ida Wolden Bache ingen sjanse. Vi kommer til å utnevne en ny sentralbanksjef på fredag med en pressekonferanse etterpå.

02022022 1219 Sist oppdatert. April 1940 tilbød Oslo-direksjonen seg i samarbeid med Administrasjonsrådet å innfri de tyske. Aubameyang klar for Barcelona.

Norges Bank skulle formelt følge gullbeholdningen og Arnold Ræstad ble av regjeringen utnevnt til sentralbanksjef. Dagens sentralbanksjef Øystein Olsen vil gå av. Få dagens håndplukkede nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

060122 1208 Oppdatert. Del 40 40 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert. Siv Jensen ber Jens Stoltenberg trekke seg som kandidat Tidligere finansminister Siv Jensen mener Jens Stoltenberg som sjef i Norges Bank vil bli en trussel mot omdømmet og tilliten til banken.

Vedum opplyste dette i Stortingets vandrehall onsdag. Nå er konklusjonen klar.


Pin Na News


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Intimate Apparel


Pin On Paper Money


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Paper Money


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Old Banknotes


Pin On Products


Carbon Copy 2 Photo Story Carbon Copy The Past


Pin On Old Banknotes


Pin On World Currency


Interior Blogg Villa Paprika


Pin On Old Banknotes


Kiraliebmannde Posted To Instagram Viele Menschen Warten Darauf Dass Sich Das Aussen Andert Damit Sie Sich Andern Konnen Doch Veranderung Geht Immer Nur Von


Pin On Collectables


Pin On Products


Pin Em Central Bank All Countries

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel